CMO

CMO

15267
0
Share

In this version of Chande Momentum Oscillator the smoothed price is used for the calculations. It is allowed to improve the filter of trend direction.

Chande Momentum Oscillator (CMO) was developed by Tushar Chande and is a technical indicator that attempts to capture the Momentum. Chande discussed this and many other indicators in his bookThe New Technical Trader: Boost Your Profit by Plugging into the Latest Indicators”. Тhe range of CMO is from -100 kanggo 100. The values +50 lan -50 are assumed as ovebought and oversold states of the market.

Indikator iki pisanan dilaksanakaké MQL4 lan diterbitake ing CodeBase ing mql4.com 20.02.2008.

 

MT5 Indikator – Download Instructions

CMO is a Metatrader 5 (MT5) Indikator lan pet Indikator forex kanggo ndandani data sajarah nambah.

CMO provides for an opportunity to detect various peculiarities and patterns in price dynamics which are invisible to the naked eye.

Adhedhasar informasi iki, pedagang bisa nganggep pergerakan rega luwih lan nyetel strategi sing sakcukupe.

How to install CMO.mq5?

  • Download CMO.mq5
  • Copy CMO.mq5 to your Metatrader Directory / ahli / pratondho /
  • Miwiti utawa miwiti maneh MetaTrader Panjenengan 5 Klien
  • Pilih Chart lan Timeframe ngendi sampeyan pengin nyoba Indikator Panjenengan
  • Search “Pratondho Custom” ing Navigator Panjenengan biasane kiwa ing MetaTrader Panjenengan 5 Klien
  • Right click on CMO.mq5
  • Masang kanggo grafik
  • Ngowahi setelan utawa penet ok
  • Indicator CMO.mq5 is available on your Chart

How to remove CMO.mq5 from your Metatrader 5 Dina rata-rata?

  • Pilih Chart where is Indikator mlaku ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Klik-tengen menyang Chart ing
  • “Dhaftar pratondho”
  • Pilih Indikator lan mbusak

Klik kene ngisor iki kanggo ngundhuh MT5 Indikator:

CMO

Perdagangan Kanthi nyebar paling sithik
Share
artikel sadurungeJCFBaux
artikel NextUltra Spearman Rank Correlation

ora ana KOMENTAR

Ninggalake a Reply