DayExtremumZones Metatrader 5 indikator

DayExtremumZones Metatrader 5 indikator

12143
0
Share

The indicator shows daily extremum zones. Maximum zone: distance from day maximumХ% of day range, minimum zone: distance from day minimum + Y% of day range.

Flexible parameter setting is allowed. Tune zone parameters as you like!

The indicator can display information using one of five drawing styles:

  • Filling (DRAW_FILLING);
  • Histogram (DRAW_HISTOGRAM2);
  • Line (DRAW_LINE);
  • Arrows (DRAW_ARROW);
  • Not drawn (DRAW_NONE).

MT5 Indikator – Download Instructions

DayExtremumZones Metatrader 5 Indikator punika Metatrader a 5 (MT5) Indikator lan pet Indikator forex kanggo ndandani data sajarah nambah.

DayExtremumZones Metatrader 5 Indikator nyedhiyakake kanggo kesempatan kanggo ndeteksi macem-macem peculiarities lan patron ing dinamika rega kang siro menyang mripat wuda.

Adhedhasar informasi iki, pedagang bisa nganggep pergerakan rega luwih lan nyetel strategi sing sakcukupe.

How to install DayExtremumZones Metatrader 5 Indicator.mq5?

  • Download DayExtremumZones Metatrader 5 Indicator.mq5
  • Copy DayExtremumZones Metatrader 5 Indicator.mq5 kanggo Direktori Metatrader Panjenengan / ahli / pratondho /
  • Miwiti utawa miwiti maneh MetaTrader Panjenengan 5 Klien
  • Pilih Chart lan Timeframe ngendi sampeyan pengin nyoba Indikator Panjenengan
  • Search “Pratondho Custom” ing Navigator Panjenengan biasane kiwa ing MetaTrader Panjenengan 5 Klien
  • Right click on DayExtremumZones Metatrader 5 Indicator.mq5
  • Masang kanggo grafik
  • Ngowahi setelan utawa penet ok
  • Indicator DayExtremumZones Metatrader 5 Indicator.mq5 kasedhiya ing Chart Panjenengan

How to remove DayExtremumZones Metatrader 5 Indicator.mq5 saka Metatrader Panjenengan 5 Dina rata-rata?

  • Pilih Chart where is Indikator mlaku ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Klik-tengen menyang Chart ing
  • “Dhaftar pratondho”
  • Pilih Indikator lan mbusak

Klik kene ngisor iki kanggo ngundhuh MT5 Indikator:
DayExtremumZones Metatrader 5 indikator

Perdagangan Kanthi nyebar paling sithik

ora ana KOMENTAR

Ninggalake a Reply