Pivot Lines TimeZone

Pivot Lines TimeZone

7880
0
Share

The indicator is rewritten from MQL4, the author Alejandro Galindo, published by Scriptor, link to the source – https://www.mql5.com/en/code/7343.

How it works

The indicator draws the Pivot levels, the Pivot sublevels and the Camarilla levels.

Levels can be displayed by indicator buffers (by the whole history) and/or only current levels by horizontal lines.

 

MT5 Indikator – Download Instructions

Pivot Lines TimeZone is a Metatrader 5 (MT5) Indikator lan pet Indikator forex kanggo ndandani data sajarah nambah.

Pivot Lines TimeZone provides for an opportunity to detect various peculiarities and patterns in price dynamics which are invisible to the naked eye.

Adhedhasar informasi iki, pedagang bisa nganggep pergerakan rega luwih lan nyetel strategi sing sakcukupe.

How to install Pivot Lines TimeZone.mq5?

  • Download Pivot Lines TimeZone.mq5
  • Copy Pivot Lines TimeZone.mq5 to your Metatrader Directory / ahli / pratondho /
  • Miwiti utawa miwiti maneh MetaTrader Panjenengan 5 Klien
  • Pilih Chart lan Timeframe ngendi sampeyan pengin nyoba Indikator Panjenengan
  • Search “Pratondho Custom” ing Navigator Panjenengan biasane kiwa ing MetaTrader Panjenengan 5 Klien
  • Right click on Pivot Lines TimeZone.mq5
  • Masang kanggo grafik
  • Ngowahi setelan utawa penet ok
  • Indicator Pivot Lines TimeZone.mq5 is available on your Chart

How to remove Pivot Lines TimeZone.mq5 from your Metatrader 5 Dina rata-rata?

  • Pilih Chart where is Indikator mlaku ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Klik-tengen menyang Chart ing
  • “Dhaftar pratondho”
  • Pilih Indikator lan mbusak

Klik kene ngisor iki kanggo ngundhuh MT5 Indikator:

Pivot Lines TimeZone

MT4 Forex Dashboard
Share
artikel sadurungeUSDx dollar index
artikel NextMultiJFatlSignal

ora ana KOMENTAR

Ninggalake a Reply