Ultra Spearman Rank Correlation

Ultra Spearman Rank Correlation

15126
0
Share

This indicator is based on values of the several signal lines of SpearmanRankCorrelation indicator. The signal lines calculation algorithm looks as follows. The input parameters contain

  • rangeNaveraging period;

The set of the signal lines is calculated using the arithmetic progression formula:

SignalPeriod(Number) = StartLength + Number * Step

The value Number variable vary from 0 to StepsTotal. The resulting periods added to the arrays and used in calculation of the averaged values of SpearmanRankCorrelation indicator. The calculation of current trend direction is based on the averaged trend values for all signal lines.

Finally, the positive and negative values of the trends are averaged and used as indicator lines, shown as a color histogram, plotted using the DRAW_COLOR_HISTOGRAM2 drawing style. Historgram color depends on trend direction, the histogram width depends on strength of the trend.

For indicator values outside the overbought and oversold levels the dark colors are used. For the overbought/oversold values the light colors are used.

Input parameters:

//+----------------------------------------------+
//| paramèter input Indikator                   |
//+----------------------------------------------+
input int  rangeN=14;
//----
input Smooth_Method W_Method=MODE_JJMA;        // Smooth method
input int StartLength=3;                        // Start length
input int WPhase=100;                           // Phase
//----  
input uint Step=5;                              // Period step
input uint StepsTotal=10;                       // Steps total
//----
input Smooth_Method SmoothMethod=MODE_JJMA;    // Smooth method
input int SmoothLength=3;                      // Smooth length
input int SmoothPhase=100;                     // Smooth phase
//----                          
input uint UpLevel=80;                         // tingkat overbought (in %)
input uint DnLevel=20;                         // tingkat Oversold (in %)
input werna UpLevelsColor=Blue;                // Overbought level color
input werna DnLevelsColor=Blue;                // Oversold level color
input STYLE Levelstyle=DASH_;                 // Level style
input WIDTH  LevelsWidth=Width_1;             // Level width

The indicator has a possibility to select the smoothing out of the dozen of possible versions:

  1. SMA – saben obah prasaja;
  2. MOTHER – Gedene saben obah;
  3. SMMA – smoothed saben obah;
  4. LWMA – linear bobot rata-rata obah;
  5. JJMA – JMA adaptif saben;
  6. JurX – ultralinear ngalusake;
  7. Parma – ngalusake parabolic;
  8. T3 – ngalusake kaping Gedene Tillson kang;
  9. Vidya – ngalusake kanthi nggunakake algoritma tushar Chande kang;
  10. Nanging – ngalusake kanthi nggunakake algoritma Perry Kaufman kang.

It should be noted that Phase1 and Phase2 parameters have completely different meaning for different smoothing algorithms. Kanggo JMA iku Phase external global ganti saka -100 kanggo +100. Kanggo T3 iku aspek ngalusake pingan dening 100 kanggo gambaran luwih, kanggo Vidya iku wektu CMO osilator lan kanggo AMA iku wektu EMA alon. Ing kalkulus liyane paramèter-paramèter iki ora mengaruhi ngalusake. Kanggo AMA wektu EMA cepet aji tetep lan padha kanggo 2 standar. Ing aspek mundhakaken daya uga padha kanggo 2 kanggo AMA.

Indikator migunakake kelas perpustakaan SmoothAlgorithms.mqh (kudu disalin menyang terminal_data_folder ing MQL5 Kalebu). Panggunaan kelas iki sak tenane diterangake ing artikel “Roto Price Series kanggo petungan jangka panjang Tanpa Nggunakake buffer Tambahan”.

The indicator uses SpearmanRankCorrelation.mq5 indicator, it must be placed to terminal_data_folder\MQL5\Include.

 

MT5 Indikator – Download Instructions

Ultra Spearman Rank Correlation is a Metatrader 5 (MT5) Indikator lan pet Indikator forex kanggo ndandani data sajarah nambah.

Ultra Spearman Rank Correlation provides for an opportunity to detect various peculiarities and patterns in price dynamics which are invisible to the naked eye.

Adhedhasar informasi iki, traders can assume further price movement and adjust their strategy accordingly.

How to install Ultra Spearman Rank Correlation.mq5?

  • Download Ultra Spearman Rank Correlation.mq5
  • Copy Ultra Spearman Rank Correlation.mq5 to your Metatrader Directory / ahli / pratondho /
  • Miwiti utawa miwiti maneh MetaTrader Panjenengan 5 Klien
  • Pilih Chart lan Timeframe ngendi sampeyan pengin nyoba Indikator Panjenengan
  • Search “Pratondho Custom” ing Navigator Panjenengan biasane kiwa ing MetaTrader Panjenengan 5 Klien
  • Right click on Ultra Spearman Rank Correlation.mq5
  • Masang kanggo grafik
  • Ngowahi setelan utawa penet ok
  • Indicator Ultra Spearman Rank Correlation.mq5 is available on your Chart

How to remove Ultra Spearman Rank Correlation.mq5 from your Metatrader 5 Dina rata-rata?

  • Pilih Chart where is Indikator mlaku ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Klik-tengen menyang Chart ing
  • “Dhaftar pratondho”
  • Pilih Indikator lan mbusak

Klik kene ngisor iki kanggo ngundhuh MT5 Indikator:

Ultra Spearman Rank Correlation

Perdagangan Kanthi nyebar paling sithik
Share
artikel sadurungeCMO
artikel NextColorStdDev

ora ana KOMENTAR

Ninggalake a Reply