USDx dollar index

USDx dollar index

18951
0
Share

USDX is an index which measures the dollar’s value against a basket of six basic currencies: Euro (EUR), Yen (JPY), Pound sterling (GBP), Canadian dollar (CAD), Swedish krona (SEK) and Swiss franc (CHF).

The index is calculated as a weighted geometric value of these currencies using the following formula:

USDx=50,14348112*USDEUR^0,576*USDJPY^0,136*USDGBP^0,119*USDCAD^0,091*USDSEK^0,042*USDCHF^0,036

where the power coefficients correspond to the weights of currencies in the basket:

  • Euro — 57,6 %;
  • Yen – 13.6%;
  • Pound Sterling – 11.9%;
  • Canadian dollar – 9.1%;
  • Swedish Krona – 4.2%;
  • Swiss franc – 3.6%;

 

MT5 Indikator – Download Instructions

USDx dollar index is a Metatrader 5 (MT5) Indikator lan pet Indikator forex kanggo ndandani data sajarah nambah.

USDx dollar index provides for an opportunity to detect various peculiarities and patterns in price dynamics which are invisible to the naked eye.

Adhedhasar informasi iki, pedagang bisa nganggep pergerakan rega luwih lan nyetel strategi sing sakcukupe.

How to install USDx dollar index.mq5?

  • Download USDx dollar index.mq5
  • Copy USDx dollar index.mq5 to your Metatrader Directory / ahli / pratondho /
  • Miwiti utawa miwiti maneh MetaTrader Panjenengan 5 Klien
  • Pilih Chart lan Timeframe ngendi sampeyan pengin nyoba Indikator Panjenengan
  • Search “Pratondho Custom” ing Navigator Panjenengan biasane kiwa ing MetaTrader Panjenengan 5 Klien
  • Right click on USDx dollar index.mq5
  • Masang kanggo grafik
  • Ngowahi setelan utawa penet ok
  • Indicator USDx dollar index.mq5 is available on your Chart

How to remove USDx dollar index.mq5 from your Metatrader 5 Dina rata-rata?

  • Pilih Chart where is Indikator mlaku ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Klik-tengen menyang Chart ing
  • “Dhaftar pratondho”
  • Pilih Indikator lan mbusak

Klik kene ngisor iki kanggo ngundhuh MT5 Indikator:

USDx dollar index

 

Perdagangan Kanthi nyebar paling sithik
Share
artikel sadurungeWideRangePredictor
artikel NextPivot Lines TimeZone

ora ana KOMENTAR

Ninggalake a Reply