DayExtremumZones Metatrader 5 индикатор

DayExtremumZones Metatrader 5 индикатор

12147
0
Сподели

Индикаторот покажува секојдневно Екстрем зони. максимална зона: Одалеченост од ден максимум – Х% од ден спектар, минимум зона: растојание од минимум ден + Y% на ден опсег.

поставување флексибилни параметар е дозволено. Барај зона параметри како ви се допаѓа!

Индикаторот може да се прикаже информации со користење на еден од петте цртање стилови:

 • пополнување (DRAW_FILLING);
 • хистограм (DRAW_HISTOGRAM2);
 • линија (DRAW_LINE);
 • стрелките (DRAW_ARROW);
 • не е составен (DRAW_NONE).

MT5 Индикатор – Упатства за преземање

DayExtremumZones Metatrader 5 Индикатор е Metatrader 5 (MT5) индикатор и суштината на forex индикатор е да се трансформира акумулираните податоци историја.

DayExtremumZones Metatrader 5 Индикатор дава за можност да се детектираат различни особености и модели во динамиката на цените, кои се невидливи со голо око.

Врз основа на оваа информација, трговците може да се претпостави понатамошно движење на цените и да се приспособат својата стратегија за тоа.

Како да инсталирате DayExtremumZones Metatrader 5 Indicator.mq5?

 • Преземете Metatrader DayExtremumZones 5 Indicator.mq5
 • Копија DayExtremumZones Metatrader 5 Indicator.mq5 на вашиот Metatrader Директориум / експерти / индикатори /
 • Започнете и рестартирајте го вашиот Metatrader 5 Клиентот
 • Изберете табелата и временска рамка каде што сакате да ги тестираат вашите индикатор
 • Барај “Прилагодено Индикатори” во вашиот Навигатор претежно во вашата Metatrader 5 Клиентот
 • Десен клик на DayExtremumZones Metatrader 5 Indicator.mq5
 • Прикачи на графикон
 • Изменете ги прилагодувањата или притиснете OK
 • Индикатор DayExtremumZones Metatrader 5 Indicator.mq5 е достапен на вашиот Графикон

Како да се отстрани DayExtremumZones Metatrader 5 Indicator.mq5 од вашиот Metatrader 5 Графикон?

 • Изберете ја табелата каде што е показател работи во вашиот Metatrader клиентот
 • Десен клик во табелата
 • “Индикатори листа”
 • Изберете го индикаторот и избришете

Кликни тука за да ја преземете MT5 Индикатор:
DayExtremumZones Metatrader 5 индикатор

Трговија со најниски распони

НЕМА КОМЕНТАРИ

Оставете Одговор