Close Flat Channel

Close Flat Channel

9460
0
ngabagikeun

Algorithm for calculation:

  1. Find the highest and the lowest closing price for the stated period and check whether they located within the boundaries of the range specified.
  2. If point 1 is claimed, find the highest and the lowest price value for a period, add / subtract padding and draw the boundaries of the channel.
  3. IfConsider previous boundariesparameter is true, previous channel boundaries will be considered, if there was such a channel on the previous bar.

 

MT5 indikator – Undeur Parentah

Close Flat Channel is a Metatrader 5 (MT5) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

Close Flat Channel provides for an opportunity to detect various peculiarities and patterns in price dynamics which are invisible to the naked eye.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

How to install Close Flat Channel.mq5?

  • Download Close Flat Channel.mq5
  • Copy Close Flat Channel.mq5 to your Metatrader Directory / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader Anjeun 5 Klien
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader Anjeun 5 Klien
  • Right click on Close Flat Channel.mq5
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indicator Close Flat Channel.mq5 is available on your Chart

How to remove Close Flat Channel.mq5 from your Metatrader 5 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

Klik di dieu di handap pikeun ngundeur MT5 indikator:

Close Flat Channel

Perdagangan Sareng Spreads
ngabagikeun
artikel saméméhnaiWPR HTF
artikel NextHigh Low Flat Channel

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply