CloseSeries

CloseSeries

11668
0
ngabagikeun

It is used in combination with the other indicators and prompts exit points on short-term trend trading.

  • Internal closing (gray line) indicates closing which is located within the range of the previous bar. The series of such closings speak ofcreepingor horizontal movement. The longer the series, the more likely for a breakthrough, tuturutan, define the point (points) of entry using the other instruments.
  • External/net closing (purple line) is a closing located above high and below low of the previous bar. Usually the series of the external closings include 3-5 bars and speak of either flat will run, or the price reverse.
  • Single direction closing (blue line) is a current bar which closes in the same direction as the previous bar. The appearsance of such series speaks that short-term trend is terminated.
  • Each line’s value is the number of bars in the corresponding series.

 

MT5 indikator – Undeur Parentah

CloseSeries is a Metatrader 5 (MT5) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

CloseSeries provides for an opportunity to detect various peculiarities and patterns in price dynamics which are invisible to the naked eye.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

How to install CloseSeries.mq5?

  • Download CloseSeries.mq5
  • Copy CloseSeries.mq5 to your Metatrader Directory / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader Anjeun 5 Klien
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader Anjeun 5 Klien
  • Right click on CloseSeries.mq5
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indicator CloseSeries.mq5 is available on your Chart

How to remove CloseSeries.mq5 from your Metatrader 5 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

Klik di dieu di handap pikeun ngundeur MT5 indikator:

CloseSeries

Perdagangan Sareng Spreads
ngabagikeun
artikel saméméhnaHigh Low Flat Channel
artikel NextWideRangePredictor

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply