CMO

CMO

15254
0
ngabagikeun

In this version of Chande Momentum Oscillator the smoothed price is used for the calculations. It is allowed to improve the filter of trend direction.

Chande Momentum Oscillator (CMO) was developed by Tushar Chande and is a technical indicator that attempts to capture the Momentum. Chande discussed this and many other indicators in his bookThe New Technical Trader: Boost Your Profit by Plugging into the Latest Indicators”. Тhe range of CMO is from -100 ka 100. The values +50 jeung -50 are assumed as ovebought and oversold states of the market.

This indicator was first implemented in MQL4 and published in CodeBase at mql4.com 20.02.2008.

 

MT5 indikator – Undeur Parentah

CMO is a Metatrader 5 (MT5) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

CMO provides for an opportunity to detect various peculiarities and patterns in price dynamics which are invisible to the naked eye.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

How to install CMO.mq5?

  • Download CMO.mq5
  • Copy CMO.mq5 to your Metatrader Directory / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader Anjeun 5 Klien
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader Anjeun 5 Klien
  • Right click on CMO.mq5
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indicator CMO.mq5 is available on your Chart

How to remove CMO.mq5 from your Metatrader 5 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

Klik di dieu di handap pikeun ngundeur MT5 indikator:

CMO

Perdagangan Sareng Spreads
ngabagikeun
artikel saméméhnaJCFBaux
artikel NextUltra Spearman Rank Correlation

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply