DayExtremumZones Metatrader 5 indikator

DayExtremumZones Metatrader 5 indikator

12120
0
ngabagikeun

The indicator shows daily extremum zones. Maximum zone: distance from day maximumХ% of day range, minimum zone: distance from day minimum + Y% of day range.

Flexible parameter setting is allowed. Tune zone parameters as you like!

The indicator can display information using one of five drawing styles:

  • Filling (DRAW_FILLING);
  • Histogram (DRAW_HISTOGRAM2);
  • Line (DRAW_LINE);
  • Arrows (DRAW_ARROW);
  • Not drawn (DRAW_NONE).

MT5 indikator – Undeur Parentah

DayExtremumZones Metatrader 5 Indikator mangrupa Metatrader a 5 (MT5) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

DayExtremumZones Metatrader 5 Indikator nyadiakeun keur hiji kasempetan pikeun ngadeteksi rupa peculiarities sarta pola di dinamika harga nu halimunan ku mata taranjang.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

How to install DayExtremumZones Metatrader 5 Indicator.mq5?

  • Download DayExtremumZones Metatrader 5 Indicator.mq5
  • Copy DayExtremumZones Metatrader 5 Indicator.mq5 mun Diréktori Metatrader Anjeun / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader Anjeun 5 Klien
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader Anjeun 5 Klien
  • Right click on DayExtremumZones Metatrader 5 Indicator.mq5
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indicator DayExtremumZones Metatrader 5 Indicator.mq5 nyaéta sadia on Bagan Anjeun

How to remove DayExtremumZones Metatrader 5 Indicator.mq5 ti Metatrader Anjeun 5 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

Klik di dieu di handap pikeun ngundeur MT5 indikator:
DayExtremumZones Metatrader 5 indikator

Perdagangan Sareng Spreads

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply