indung

indung

25021
0
ngabagikeun

Classic exponential Moving Average with the ability to use real numbers as the averaging period.

In the EMA_.mq5 indicator the ability to throw this indicator to other indicators is realized. The EMA.mq5 indicator doesn’t have such peculiarity.

indikator ngagunakeun kelas perpustakaan SmoothAlgorithms.mqh (kudu ditiron ka terminal_data_folder nu MQL5 antarana). Pamakéan kelas ieu tuntas dijelaskeun dina artikel “Averaging runtuyan harga pikeun itungan panengah tanpa ngagunakeun buffers tambahan”.

 

MT5 indikator – Undeur Parentah

EMA is a Metatrader 5 (MT5) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

EMA provides for an opportunity to detect various peculiarities and patterns in price dynamics which are invisible to the naked eye.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

How to install EMA.mq5?

  • Download EMA.mq5
  • Copy EMA.mq5 to your Metatrader Directory / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader Anjeun 5 Klien
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader Anjeun 5 Klien
  • Right click on EMA.mq5
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indicator EMA.mq5 is available on your Chart

How to remove EMA.mq5 from your Metatrader 5 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

Klik di dieu di handap pikeun ngundeur MT5 indikator:

indung

Perdagangan Sareng Spreads
ngabagikeun
artikel saméméhnaChange the color of the candles
artikel NextiAlligator HTF

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply