JBrainTrend1

JBrainTrend1

5690
0
ngabagikeun

Trend indicator of the popular BrainTrend1 trading system with preliminary price timeseries smoothing.

Many traders experienced difficulties using standard BrainTrend1 (BT1), as it gives many false signals. To solve this problem, it was necessary to use filters and load a chart with additional indicators. In this indicator the issue is solved with the help of JMA smoothing of the price timeseries used in the indicator calculation.

As a result, the indicator has become more stable. JMA smoothing allows to considerably lessen the amount of false signals. Such intervals are now perceived by the system as flat ones. The system sensitivity to the market volatility can now be managed byLength_parameter. Compared with conventional BT1, the new indicator is a more reliable system, that can even be called a trend tracking system.

Place JMA.mq5 indicator compiled file to MQL5\Indicators.

 

MT5 indikator – Undeur Parentah

JBrainTrend1 is a Metatrader 5 (MT5) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

JBrainTrend1 provides for an opportunity to detect various peculiarities and patterns in price dynamics which are invisible to the naked eye.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

How to install JBrainTrend1.mq5?

  • Download JBrainTrend1.mq5
  • Copy JBrainTrend1.mq5 to your Metatrader Directory / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader Anjeun 5 Klien
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader Anjeun 5 Klien
  • Right click on JBrainTrend1.mq5
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indicator JBrainTrend1.mq5 is available on your Chart

How to remove JBrainTrend1.mq5 from your Metatrader 5 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

Klik di dieu di handap pikeun ngundeur MT5 indikator:

JBrainTrend1

MT4 Forex Dashboard
ngabagikeun
artikel saméméhnaColorStdDev
artikel NextXR-squared

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply