Pivot Lines TimeZone

Pivot Lines TimeZone

13546
0
ngabagikeun

The indicator is rewritten from MQL4, the author Alejandro Galindo, published by Scriptor, link to the source – HTTPS://www.mql5.com/en/code/7343.

How it works

The indicator draws the Pivot levels, the Pivot sublevels and the Camarilla levels.

Levels can be displayed by indicator buffers (by the whole history) and/or only current levels by horizontal lines.

 

MT5 indikator – Undeur Parentah

Pivot Lines TimeZone is a Metatrader 5 (MT5) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

Pivot Lines TimeZone provides for an opportunity to detect various peculiarities and patterns in price dynamics which are invisible to the naked eye.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

How to install Pivot Lines TimeZone.mq5?

  • Download Pivot Lines TimeZone.mq5
  • Copy Pivot Lines TimeZone.mq5 to your Metatrader Directory / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader Anjeun 5 Klien
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader Anjeun 5 Klien
  • Right click on Pivot Lines TimeZone.mq5
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indicator Pivot Lines TimeZone.mq5 is available on your Chart

How to remove Pivot Lines TimeZone.mq5 from your Metatrader 5 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

Klik di dieu di handap pikeun ngundeur MT5 indikator:

Pivot Lines TimeZone

Perdagangan Sareng Spreads
ngabagikeun
artikel saméméhnaUSDx dollar index
artikel NextMultiJFatlSignal

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply