USDx dollar index

USDx dollar index

19053
0
ngabagikeun

USDX is an index which measures the dollar’s value against a basket of six basic currencies: Euro (EUR), Yen (JPY), Pound sterling (GBP), Canadian dollar (CAD), Swedish krona (SEK) and Swiss franc (CHF).

The index is calculated as a weighted geometric value of these currencies using the following formula:

USDx=50,14348112*USDEUR^0,576*USDJPY^0,136*USDGBP^0,119*USDCAD^0,091*USDSEK^0,042*USDCHF^0,036

where the power coefficients correspond to the weights of currencies in the basket:

  • Euro — 57,6 %;
  • Yen – 13.6%;
  • Pound Sterling – 11.9%;
  • Canadian dollar – 9.1%;
  • Swedish Krona – 4.2%;
  • Swiss franc – 3.6%;

 

MT5 indikator – Undeur Parentah

USDx dollar index is a Metatrader 5 (MT5) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

USDx dollar index provides for an opportunity to detect various peculiarities and patterns in price dynamics which are invisible to the naked eye.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

How to install USDx dollar index.mq5?

  • Download USDx dollar index.mq5
  • Copy USDx dollar index.mq5 to your Metatrader Directory / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader Anjeun 5 Klien
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader Anjeun 5 Klien
  • Right click on USDx dollar index.mq5
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indicator USDx dollar index.mq5 is available on your Chart

How to remove USDx dollar index.mq5 from your Metatrader 5 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

Klik di dieu di handap pikeun ngundeur MT5 indikator:

USDx dollar index

 

Perdagangan Sareng Spreads
ngabagikeun
artikel saméméhnaWideRangePredictor
artikel NextPivot Lines TimeZone

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply