WideRangePredictor

WideRangePredictor

10357
2
ngabagikeun

The logic is quite simple and based on the alternation of narrow and wide ranges. Draw the indicator in the following way:

  1. The histogram of the range of each candlestick (highlow).
  2. The line of average value of the range.
  3. The histogram of candlesticks body (abs(closeopen)).
  4. The line of the average value of candlesticks body.

If there are several candlesticks in a row and both the range and the body size are less than their average value, so the next bar with the extended range is expected. sajaba ti, if we have a series of candlesticks with the range and body size less than average and these candlesticks are located on the same price level, then a strong single directed movement is expected.

 

MT5 indikator – Undeur Parentah

WideRangePredictor is a Metatrader 5 (MT5) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

WideRangePredictor provides for an opportunity to detect various peculiarities and patterns in price dynamics which are invisible to the naked eye.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

How to install WideRangePredictor.mq5?

  • Download WideRangePredictor.mq5
  • Copy WideRangePredictor.mq5 to your Metatrader Directory / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader Anjeun 5 Klien
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader Anjeun 5 Klien
  • Right click on WideRangePredictor.mq5
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indicator WideRangePredictor.mq5 is available on your Chart

How to remove WideRangePredictor.mq5 from your Metatrader 5 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

Klik di dieu di handap pikeun ngundeur MT5 indikator:

WideRangePredictor

Perdagangan Sareng Spreads
ngabagikeun
artikel saméméhnaCloseSeries
artikel NextUSDx dollar index

2 KOMUNITAS

Leave a reply